Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen
Fig's Fashion toimii sekä verkossa että kivijalassa Porvoossa. Valikoima verkossa on suppeampi kuin liikkeessä. Tavoitteenamme on pitää verkkokaupan varastomäärät täsmällisinä, mutta mikäli tilaamasi tuote on ehtinyt loppua, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse.

Verkkokaupasta tekemäsi tilaus vahvistetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä.

Tuotteet ja tuotehinnat
Tuotteiden hinnat ovat esitettyinä tuote-esittelyiden yhteydessä. Hinnat ovat eurohintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Tilaukseen lisätään käsittely- ja toimitusmaksut. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Toimitus
Toimitamme tilaamasi tuotteet postin kuljetettaviksi mahdollisimman nopeasti, 3 - 4 arkipäivän kuluttua tilausvahvistuksen lähettämisestä. Tilaustuotteiden toimitusaika on aina pidempi ja se on mainittu tuotetiedoissa. Mikäli tuote on varastostamme loppu, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian sähköpostitse. Emme toimita postiennakolla.

Rekisteröityminen
Rekisteröityminen verkkokaupassamme on vapaaehtoista. Tarvitsemme kuitenkin joitain tietoja voidaksemme käsitellä ja toimittaa tilauksesi. Rekisteröityminen on ehtona kanta-asiakaskohtaisissa alennuksissa.

Käsittely- ja toimituskulut
Toimitusmaksu 8,90 € sisältää pakkausmateriaalit ja toimituksen postin toimipisteeseen tai postin pakettiautomaattiin. Jos tuote on erityisen suuri tai painava, sen toimitushinta selvitetään tapauskohtaisesti. Tämä on erikseen mainittu tuotetiedoissa. Fig's Fashion ei vastaa kadonneista lähetyksistä. Mikäli tuotteet ovat vaurioituneet, tulee tapahtuneesta tehdä vahintoilmoitus postikonttorissa ja sekä ottaa yhteyttä meihin.

Maksutavat
Tilaukset voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Voit maksaa verkkokaupassa myös Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla. Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector ja Jousto. Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Palautus / reklamaatio
Normaalihintaisilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus ostopäivästä alkaen. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossa, alkuperäisessä pakkauksessa ja tuotelaput kiinni. Palautusoikeus ei koske tilaustuotteita, ellei tuotteessa ole valmistusvirhettä, eikä alennustuotteita. Alennustuotteilla on normaali vaihto-oikeus.

Tuotteen palauttamisen maksaa asiakas. Toimituskuluja ei hyvitetä. Halutessasi palauttaa tuotteen, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen virpi@figs.fi saadaksesi ohjeet palautuksen tekemistä varten. Huomioithan, että palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä tulee olla laput kiinni.

Ethän epäröi soittaa meille jos olet epävarma koostasi tai haluat apua muutenkin, me autamme mielellämme.

Palautusosoite:

Fig's Fashion Oy

Rihkamakatu 8

06100 Porvoo

Muut ehdot:

Fig's Fashion Oy ei ole vastuussa toimituksen estymisestä, vaikeutumisesta tai myöhästymisestä, tietoliikenneverkkojen toimimattomuudesta, tieverkkojen toimimattomuudesta, luonnon ilmiöistä, työnseisauksista / lakoista, poliittisista, tai muista force majeure –syistä.

Fig's Fashion Oy pidättää oikeuden kaupan perumiseen, mikäli tilauksessa on tapahtunut merkittävä virhe, kuten merkittävä poikkeama tuotteen myyntihinnassa.