Meistä

Fig's on suurella sydämellä palveleva vaateliike Naisille. Kivijalkamyymälä sijaitsee Porvoon vanhan kaupungin laidalla, Fredrikan puiston vieressä rakennuskompleksissa, johon J.L. Runeberg muutti perheineen Helsingistä vuonna 1837. Fredrikan puistoon on istutettu kasvilajeja, joista rouva Runebergin tiedetään erityisesti pitäneen. Lähimpänä Fig'siä puiston alueella on kaksi luumupuuta, jotka suorastaan notkuvat ihanan makeita luumuja syksyllä. 

Fig's on perustettu palvelemaan ihania tavallisia Naisia! Putiikin ydinajatuksena on se, että asiakkaan ei tarvitse tehdä muuta, kuin astua ovesta sisään ja antautua palveltavaksi. Me putiikilla etsimme tarpeeseen sopivat asukokonaisuudet, kuuntelemme ilot ja surut, keitämme kahvit tai glögit, korkkaamme kuoharit ja heittäydymme tunnelmaan. Asiakaspalvelu on kutsumus, joka on seurannut koko putiikittaren työuran mukana huolimatta siitä, onko työtehtävät olleet asiakaspalvelutehtäviä sanan varsinaisessa merkityksessä. Työpäivä Fig'sissä on ollut onnistunut silloin, kun asiakas poistuu liikkeestä hyvällä mielellä!

Muoti on ihana ja kaunis asia, joka kiinnostaa naisia aina. Pukeutuminen vaikuttaa itsetuntoon, itseluottamukseen sekä oman itsen kokemiseen. Pukeutumalla kauniisti ja huolitellusti ryhti kohenee, itseluottamus kasvaa ja itsetunto kokee boostauksen. Muodin tulee olla kaikkien saatavilla. Me autamme tyylin löytämisessä, sen uudistamisessa ja kohentamisessa. Valikoimamme on mukavan laaja, ja sieltä löytyy paljon elementtejä erilaisten tyylien rakentamiseen. 

Tällä hetkellä putiikissa työskentelee putiikittaren lisäksi upeat ja ihanat Katri ja Mari. Katri työskentelee putiikilla muutaman päivän viikossa ja suorittaa töiden ohessa harjoitteluaan liikkeessä. Katri toimii myös pilatesohjaajana mm. porvoolaisessa pilatesstudiossa. Mari työskentelee putiikilla myöskin muutaman päivän viikossa. Marilla on vankka kokemus kauneudenhoidon parista. Hän työskentelee myös kosmetologina ja valmistaa upeita koruja. Putiikittaren itsensä löytää putiikilta viikonloppuisin asiakaspalvelutehtävistä, muina aikoina hän hääräilee taustalla hoitaen hallinnollisia asioita sekä sisäänostoja ja edustajien kontaktointia. Panostamme erityisesti asiakaspalveluun ja missiomme on tehdä asukokonaisuuksien löytämisestä mahdollisimman helppoa. Haluamme, että jokainen nainen tuntee olonsa hyväksi putiikilla asioidessaan ja tarvittaessa palvelemme myös yksityisesti. Näkemyksemme mukaan jokainen nainen on kaunis, ikään ja kokoon katsomatta!

Toivotamme jokaisen asiakkaan lämpimästi tervetulleeksi putiikille sekä verkkokauppaan. Haluamme tarjota parasta palvelua, myös verkkokaupassa. 

Rohkaisemme ottamaan yhteyttä, jos mieleen juolahtaa mitä tahansa kysyttävää liittyen valikoimaamme, tilaamiseen, toimitukseen tms. Vastaamme mielellämme kaikenlaisiin kysymyksíin, otamme mittoja ja ehdotamme vaihtoehtoja. Tavoitteenamme on löytää sellaiset tuotteet ja kokonaisuudet, jotka miellyttävät asiakasta ja ovat sopivan kokoisia ja istuvuudeltaan oikeanlaisia. Yhteistyössä asiakkaan kanssa löydämme parhaat palat ja näin vältymme myös turhalta postittelulta. Ekologista, eikö totta!