Uutta tulossa!

Julkaisija Virpi Sormunen

Fig'sin merkki- ja tuotevalikoima muotoutuvat pikkuhiljaa vastaamaan asiakkaiden toiveita. Valikoimasta poistuu joitain merkkejä kiinnostuksen puutteen vuoksi ja tilalle tulee tarjolle uusia upeita merkkejä.

Kesän aikana uusina merkkeinä ovat tulossa:

MariMari - Upeaakin upeampi kotimainen merkki, joka suunnitellaan ja valmistetaan Lahdessa. Materiaalit ovat laadukkaita, kuosit ovat upeita ja mallit ovat yksilöllisiä, ja erittäin monikäyttöisiä. Todella häikäisevää kotimaista työtä alusta loppuun! MariMarin mekoista saapuu ensimmäinen maistiaiserä kesä-heinäkuun vaihteessa.

MACin housut, jotka ovat istuvuudeltaan ihan omaa luokkaansa. Macilla on vahvat perinteet housuvalmistajana ja vankkumaton käyttäjäkuntansa.  Macin farkut ja housut ovat erittäin korkealaatuisia ja kuosit ovat trendikkäitä. Mac saapuu liikkeeseen elokuussa.

Zhenzi - Upeita, naisellisia ja trendikkäitä vaatteita pluskoon naisille. Zhenzillä on erittäin hyvät mallit suomalaiselle kauniille pluskoon naiselle. Upeita housuja, puseroita, tunikoita ja mekkoja. Zhenzi saapuu liikkeeseen heinäkuussa.

Nümph - Kauniita kuoseja, upeita värejä ja trendikkäitä leikkauksia. Upeita ja naisellisia vaatteita arkeen ja hieman juhlaankin. 

Dry Lake - Kauniita ja naisellisia vaatteita naiselle, joka kaipaa jotain pientä ekstraa arkeen ja juhlaan. Dry Lake on tukholmalainen merkki, joka tarjoaa värikästä, naisellista ja romanttista pukeutumista. Vaatteet ovat upeasti yhdisteltävissä, mutta ihastuttavia myös sellaisenaan.

Nümph ja Dry Lake saapuvat loppuvuodesta.


Jaa tämä julkaisu← Vanhin julkaisu Uusin julkaisu →


2 kommenttia

  • http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin 500 Mg Buy Amoxil thj.apfh.figs.fi.mgl.gt http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

    eyafifegyexe on
  • http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin Amoxicillin lcz.aynl.figs.fi.dkp.ax http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

    abizewooj on

Jätä kommentti