Keväinen tervehdys!

Julkaisija Typy 1

figsporvoo-kukkaKevät on vihdoinkin saapunut! Syksy oli pitkä, synkkä, harmaa ja sateinen, ja talvikin jätti tulematta, mutta nyt luonto hellii meitä. On ollut ihana seurata päivän pitenemistä, valon määrän lisääntymistä ja kevään saapumista. Putiikin pihamaan, Fredrikan puiston, krookukset ja tulppaanit ovat puhjenneet kukkaan ja ilahduttavat iloisella olemuksellaan, niitä on ilo katsella!


 

Putiikillekin on saapunut kevät! Upeat kevät- ja kesämallistot ovat saapuneet ja valikoima on parhaimmillaan. Tänä keväänä saamme nauttia ihanien roosan, beigen ja luonnonvalkoisen rinnalla upeista kirkkaista väreistä, oranssista ja sinisestä. Denim Hunterilta on saapunut upeita housuja, jotka todellakin tuovat väriä arkeen. Myös upeanväriset kevyemmät neuleet kuuluvat kevääseen ja niitä yhdistellään housujen, farkkujen, hameiden ja mekkojen kanssa.

 

 

 

 

Erityisesti mekot ovat tehneet näyttävän paluun myös arkipukeutumiseen. Nyt mekon helmat saavat liehua ja mitä enemmän pituutta sen parempi. Lyhyemmät mekot yhdistellään viileämmällä säällä vaikkapa farkkujen kanssa ja paitamekot pidetään auki ja annetaan lipeiden hulmuta. Upeat farkkutakit kauniissa väreissä sopivat mainiosti mekkojen kanssa ja näyttävät nyt todella trendikkäältä.

 

Kevät näyttää ja tuntuu ihanalta, kaikin puolin! Tosin haasteitakin riittää, ja me putiikilla toivommekin, että te kaikki olette saaneet pysyä terveinä. Tilanne on haastava myös pienelle putiikille. Putiikilla on turvallisempaa asioida kuin ostoskeskuksissa tai isoissa kaupoissa, liikkeessä harvemmin on montaa asiakasta samaan aikaan, ohjaamme jokaisen putiikille tulijan ensimmäisenä käsienpesupisteelle, huolehdimme puhtaudesta ja hyvästä hygieniasta. Putiikille voi varata myös yksityisen shoppailuajan soittamalla 050 471 1914.
Verkkokauppa on koronavapaa-alue ja siellä asioiminen on turvallista. Kaikille verkkokaupan tilauksille on toistaiseksi ilmainen toimitus. Porvoon ja Sipoon alueella kotiinkuljetus.

 

Olemme kiitollisia kaikista asiakkaistamme niin putiikilla kuin verkkokaupassakin. Tukenne on tällä hetkellä meille elintärkeää, ilman teitä ei ole putiikkia!

 

 


Pysytään terveinä, huolehditaan toisistamme ja nautitaan kauniista keväästä!
Terkuin Putiikitar!

Jaa tämä julkaisu← Vanhin julkaisu


1 Kommentti

  • kesän vaatteissani väreinä enimmäkseen salvian – ja oliivin vihreän sävyt.

    Riitta Nevalainen on

Jätä kommentti