Kevään puheenaihe

Julkaisija Typy 1

Tervehdys putiikilta!

Kaiken keväisen väriloiston, auringonpaisteen ja raikkauden yrittää haalistaa ikävääkin ikävämpi yllätys, korona. Tuo salakavalasti levinnyt ja pelottava virus, joka on tunkenut myös meidän suomalaisten ikiomaan rauhan ja turvan tyyssijaan. Tällaiseen ei ole kukaan osannut varautua eikä varmasti myöskään tällaista ole kovin moni osannut edes kuvitella. Nyt se, mikä usein on elokuvissa nähty tapahtuvan, on tapahtunut ihan oikeasti, ja se pelottaa ja vetää sanattomaksi. 

Me putiikilla kuitenkin yritämme pyristellä pelkoa vastaan ja pidämme ovet auki ihanaan värikylpyyn niin pitkään kunnes toisin määrätään. Putiikilla asioi normaalisti ainoastaan muutama henkilö samanaikaisesti. Meillä oma käsienpesupiste asiakkaiden käyttöön, jossa on suotavaa suorittaa kunnon käsienpesu saippuoineen mennen tullen. Huolehdimme myös pintojen kuuraamisesta ja pidämme pienen etäisyyden toisiimme. Namit ja omput on siirretty syrjään ja lehdet on laitettu paperinkeräykseen. Näin ollen putiikilla on turvallista asioida! Jos kuitenkin pelottaa lähteä liikenteeseen, palvelemme myös verkkokaupassa, joka on avoinna 24/7.

Verkkokaupassa asioidessa kysymykset kannattaa esittää joko sähköpostitse, tekstiviestillä tai whatsappviestillä, näin saat varmimmin ja nopeimmin vastauksen. Me putiikilla mittaamme, suosittelemme ja kommentoimme, kuvailemme ja autamme parhaamme mukaan löytämään täydelliset asukokonaisuudet kevääseen myös verkkokaupasta.

Toivon kovasti, että tilanne saadaan rauhoittumaan ja pääsemme palaamaan normaaliin arkeen mahdollisimman pikaisesti! 

Pitäkää te ihanat, upeat, rakkaat naiset huolta itsestänne ja läheisistänne! 


Jaa tämä julkaisu← Vanhin julkaisu Uusin julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti