KESÄALE

Julkaisija Virpi Sormunen

Kesäalessa on ihania tuotteita kevään ja kesän mallistoista edulliseen hintaan. Aletuotteet ovat yhtälailla laadukasta, trendikästä ja käyttökelpoista tavaraa, kuin normaalihintaisetkin tuotteet. Alen tuotteet ovat sesonkisidonnaisia ja näin ollen poistuvat myynnistä syksyn tullen. Monet tuotteista kuitenkin soveltuvat käytettäväksi vuoden ympäri eri tavalla yhdistellen ja asustaen. Kevään ja kesän värimaailma on sävyiltään kirkkaampi ja kaiken kaikkiaan väriä on enemmän, kuin syksyn ja talven mallistoissa, mutta kirkkaat värit yhdistettyinä syksyn murrettuihin väreihin luo kevään ja kesän vaatteille upeita uusia käyttömahdollisuuksia. Enää kaikkia kesävaatteita ei tarvitse raahata ullakolle talvisäiliöön, vaan ne voi pitää käytössä läpi vuoden. 

Kesän ehdoton hittiväri, eli keltainen, jatkaa edelleen syksyn ja talven värimaailmoissa, sävyt tummuvat ja murtuvat hivenen. Kesäksi hankitut kirkkaankeltaiset housut yhdistettynä syksyllä voimakkaasti tulevaan tumman ruskeaan on aivan upea yhdistelmä. Paksut huivit ja neuleet tummissa ruskean sävyissä luovat upean ja hienosti yhdisteltävän kontrastin kesän keltaiselle. 

Kirkkaat värit piristävät ihanasti tummuvia syysiltoja ja kylmiä talvipäiviä! Kannattaa kokeilla ja yhdistellä rohkeasti ja vailla ennakkoluuloja, ja antaa värimaailman yllättää!


Jaa tämä julkaisu← Vanhin julkaisu Uusin julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti