Ihana kevät!

Julkaisija Typy 1

Pitkän ja piinallisen talven, tai enemminkin pitkän ja piinallisen syksyn jälkeen on ihana huomata, kuinka päivä pitenee, luonto heräilee, aurinko pilkahtelee ja ilmassa on selvää kevään tuntua! Selkä suoristuu, ryhti paranee ja hymynkareet palailevat huulille. Kulunut talvi on ollut varmasti monille jaksamisen kanssa taistelua pimeydestä ja synkkyydestä johtuen, mutta nyt on aika karistaa peitto harteilta ja vaihtaa villasukat korkkareihin, kevät on täällä!!!

Viime kesän vaihtuessa syksyyn saimme nauttia pitkästä aikaa upeista ja täyteläisistä ruskean sävyistä, voi kuinka kauniisti se sointuikaan poltettuun oranssiin, pinkkiin ja petrooliin. Ruskean sävyt jatkavat edelleen, mutta kesän ajaksi ruskean osuus väistyy ja tilalle nousee upeat pastellin sävyt. Yleisesti muodin sesongeissa värimaailma vaihtelee siten, että keväällä on paljon pastellin sävyjä ja kesän taittuessa värimaailmaa murtuu. Nyt saamme kuitenkin nauttia murretuista ja pastellinsävyistä yhdessä! Perinteinen sesonkivaihtelu värien osalta hämärtyy ja värimaailmat sekoittuvat todella kiehtovasti. Nyt yhdistellään poltettua oranssia, pastellinkeltaisen, pinkin ja ruskean sävyihin. Tummansininen saa rinnaalleen roosan sävyt ja häivähdyksen ruskeaa. Oliivin ja khakin vihreät yhdistetään sinisen, valkoisen ja vaaleanpunaisen kanssa. 

Orastava kevät ja tuleva kesä ovat todellista väri-iloittelua.

Me putiikilla kiinnitämme entistä enemmän huomiota valikoimamme ekologisuuteen. Valikoiman brändit panostavat kaikki kestävään kehitykseen, ekologisempiin vaihtoehtoihin ja laatuun. Farkkujen tuotannossa on kiinnitetty erityisesti huomiota kankaiden pesussa käytettävään vesimäärään. Valikoimasta löytyy kierrätyspolyesteristä valmistettuja ihanuuksia. Materiaaleissa löytyy paljon luonnonkuituja kuten viskoosia, pellavaa ja merinovillaa. Tuotteemme ovat laadukkaita, ne kestävä kulutusta ja ovat kaiken kaikkiaan pitkäikäisiä.

Kertakäyttömuoti ei sovi putiikin arvomaailmaan! Haluamme osaltamme olla mukana ilmastotalkoissa tekemällä ekologisia ja kestävän kehityksen mukaisia valintoja.

 

Lämpimästi tervetuloa putiikille keväiseen värikylpyyn!


Jaa tämä julkaisu← Vanhin julkaisu Uusin julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti