Esittely

Julkaisija Typy 1

Fig's on ilolla palveleva naistenvaateliike Porvoon vanhassa kaupungissa. Putiikki on perustettu syksyllä 2018 ja liike avattiin 7.1.2019.  Paikalliset tuntevat rakennuksen vanhana Raittisen Suutarina, turistit aloittavat usein vanhan kaupungin kierroksensa liikeen edessä olevasta Fredrikan puistosta ja autolla vanhaan kaupunkiin kurvaavat ajavat liikkeen ohi Rihkamatorin suuntaan. Rakennus on kansallisrunoilijamme Johan Ludvig Runebergin ensimmäinen Porvoon koti, johon hän muutti perheineen 1837. 

Kivijalkamyymälän rinnalle perustettu verkkokauppa tukee kivijalan toimintaa, toimii Fig'sin näyteikkunana ja tehostaa asiakaspalvelua myös maantieteellisesti. Verkkokauppa avattiin 6.3.2019.

Olen onnekas ja kiitollinen saadessani työskennellä tällä alalla, kauniissa Porvoossa, ihanien vaatteiden ja merkkien parissa. Ja haluan jo näin alkutaipaleella ilmaista kiitokseni ihanille asiakkailleni, jotka olette jo löytäneet minut, Kiitos! Ja lämpimästi tervetuloa myös uudet asiakkaat! Odotan innolla kohtaamistamme! 

Tapaamisiin

Vipsu


Jaa tämä julkaisu← Vanhin julkaisu Uusin julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti