Uusimmat kuulumiset

Keväinen tervehdys!

Julkaisija Typy 1

Kevät on vihdoinkin saapunut! Syksy oli pitkä, synkkä, harmaa ja sateinen, ja talvikin jätti tulematta, mutta nyt luonto hellii meitä. On ollut ihana seurata päivän pitenemistä, valon määrän lisääntymistä ja kevään saapumista. Putiikin pihamaan, Fredrikan puiston, krookukset ja tulppaanit ovat puhjenneet kukkaan ja ilahduttavat iloisella olemuksellaan, niitä on ilo katsella!   Putiikillekin on saapunut kevät! Upeat kevät- ja kesämallistot ovat saapuneet ja valikoima on parhaimmillaan. Tänä keväänä saamme nauttia ihanien roosan, beigen ja luonnonvalkoisen rinnalla upeista kirkkaista väreistä, oranssista ja sinisestä. Denim Hunterilta on saapunut upeita housuja, jotka todellakin tuovat väriä arkeen. Myös upeanväriset kevyemmät neuleet kuuluvat kevääseen ja niitä...

Lue lisää →

Kevään puheenaihe

Julkaisija Typy 1

Putiikilla tarjotaan edelleen värikylpyjä normaalisti koronatilanteesta huolimatta. Huolehdimme hygieniasta ja asiakkaille on järjestetty käsienpesupiste, jota toivoimme teidän käyttävän mennen tullen. Huolehdimme pintojen puhtaudesta ja pidämme pienen etäisyyden toisiimme. Jos tilanne kuitenkin pelottaa, verkkokaupassa on turvallista asioida! Verkkokauppa palvelee 24/7 ja palvelemme ilolla myös siellä. Lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää →

Ihana kevät!

Julkaisija Typy 1

Ihana kevät!
Pitkän ja piinallisen talven, tai enemminkin pitkän ja piinallisen syksyn jälkeen on ihana huomata, kuinka päivä pitenee, luonto heräilee, aurinko pilkahtelee ja ilmassa on selvää kevään tuntua! Selkä suoristuu, ryhti paranee ja hymynkareet palailevat huulille. Kulunut talvi on ollut varmasti monille jaksamisen kanssa taistelua pimeydestä ja synkkyydestä johtuen, mutta nyt on aika karistaa peitto harteilta ja vaihtaa villasukat korkkareihin, kevät on täällä!!!

Lue lisää →

Uusi vuosi - uudet kujeet

Julkaisija Virpi Sormunen

Viimeiset kuukaudet ovat menneet yhdessä hujauksessa, tai oikeastaan koko viime vuosi meni yhdessä hujauksessa! Ja kuinka ollakaan Fig'sin 1 v. syntymäpäivä pääsi yllättämään. Viime vuoteen mahtui taphtumia todella paljon! Putiikin avajaisten jälkeen aika tuntuu hurahtaneen tapahtumasta toiseen, siivillä, hädin tuskin jalat maata hipoen. Yksittäisistä asioista mieleenpainuvin ja koko viime vuotta hyvin kuvaava piirre on ollut ympäristötietoisuus. Olen itse kiinnittänyt hyvin paljon huomiota siihen, mitä putiikin valikoimassa on tarjolla. Olen pyrkinyt pitämään ekologisuuden ja eettisyyden arvoina, jotka ovat läsnä putiikilla (ja myös omassa yksityiselämässäni). Nämä arvot näkyvät putiikilla valikoimassa. Meillä on tarjolla useita ekologisia, eettisiä ja kestävää kehitystä tukevia, omia toimintatapojaan...

Lue lisää →

Huomio! ARVONTA! ARVONTA! ARVONTA!

Julkaisija Typy 1

Huomio! ARVONTA! ARVONTA! ARVONTA!

Ihanaa Syksyä kaikille ihanille Naisille! Syksy on taittumassa talveksi ja saamme jälleen pukeutua kerroksiin, muhkeisiin neuleisiin, ihaniin huiveihin ja mielettömiin materiaaleihin, joista oma suosikkini on merinovilla! Syksyn kunniaksi haluamme hemmotella yhtä verkkosivuillamme vieraillutta upeaa Naista upealla neuleella!  Arvontaan osallistutaan kommentoimalla TÄHÄN blogikirjoitukseen, MIKÄ ON LUOTTOVAATTEESI TALVEN TUISKUISSA?  Arvonta suoritetaan 3.11. klo 22.00 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi julkaistaan Fig'sin FB:ssa ja IG:ssa sekä tässä blogikirjoituksessa. Onnea arvontaan!! Ps. Käythän vilkaisemassa valikoimaamme verkkokaupan puolella? Sieltä löytyy myös SYYSALE, josta löytyy huippujuttuja nopeimmille todella edulliseen 30€ hintaan! Tilaa myös uutiskirje ja saat suoraan sähköpostiisi tiedon mm. ajankohtaisista tapahtumista, tarjouksista ja uutuuksista.

Lue lisää →